Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Az V. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Kortárs Nyár Programsorozat a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális program támogatásával jön létre.

 

Záró Kiállítás – V. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency, Művészettörténeti Előadás: A képek demokráciája Előadó: Keresztesi Botond, festőművész

Záró Kiállítás – V. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency, Művészettörténeti Előadás: A képek demokráciája
Előadó: Keresztesi Botond, festőművész

A Záró Kiállítás bemutatja az V. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency két hete alatt elkészült alkotásokat.

A művészettörténeti előadást, melynek témája: A képek demokráciája – Keresztesi Botond festőművész tartja. 

Keresztesi Botond napjaink művész generációjának egyik hazánkon kívül is elismert tehetsége. 1987-ben született Marosvásárhelyen, Romániában. 2012-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. 2010 óta tagja a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesületnek (FKSE), illetve a Csakoda Group-nak. 2016-2018 között Derkovits Ösztöndíjat kapott. Budapesten él és alkot, munkái a világ számos pontján kiállítva jelentős nemzetközi figyelemre tettek szert.

Az egyedülálló előadás egyaránt érdekes a kortárs művészeteket már kedvelő és ismerő résztvevőknek, de azok számára is akik még csak most ismerkednek a kortárs művészetekkel.

Információk
Helyszín:Szólád, Faluház
Cím:8625 Szólád, Kossuth Lajos utca 32.
Dátum:Augusztus 13., 14:00 - 17:00
Célcsoport:Minden érdeklődőt szeretettel várunk, akik szeretnék jobban megismerni a kortárs művészetet.
Regisztráció:A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!