Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Az V. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Kortárs Nyár Programsorozat a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális program támogatásával jön létre.

 

Partnereink

MKB Consulting Zrt.

Csatlakozás: 2020

Az MKB Consultingnál mindannyian partnereink üzleti növekedését segítjük a fenntarthatóság és a zöld gazdaság szempontjait figyelembe véve. Tanácsadóként azon dolgozunk, hogy megbízható szakértő partnerként támogassuk ügyfeleinket fejlődésükben.

Mit nyújtunk Ügyfeleinknek?

 • személyre szabott pénzügyi megoldásokkal
 • teljes körű pályázatmenedzselést a projektfejlesztéstől a sikeres projektzárásig
 • zöld vállalati működéssel kapcsolatos tanácsadást
 • innovációmenedzsmenttel és a kutatás-fejlesztési adókedvezmények igénybevételével kapcsolatos tanácsadást
 • támogatáspolitikai és kockázatitőke-tanácsadást

Melyek a tanácsadói piacon egyedülálló jellemzőink?

 • szakértő pénzintézeti hátterünket az MKB Pénzügyi Csoport biztosítja
 • kipróbált és bevált modelljeink vannak
 • lefedjük a teljes projektciklus folyamatát
 • a különböző projekteket az egyedi igényekhez igazítva támogatjuk
 • szakmai együttműködő partnereinkkel közösen széles és naprakész tudásbázissal rendelkezünk
 • folyamatos üzletfejlesztési tevékenységünkkel támogatjuk a folyamatosan változó ügyféligényeket

Együttműködő leányvállalatunk a Danube Capital R&A Zrt., amely hazai és nemzetközi makrogazdasági, tőkepiaci és ágazati elemzéseket, valamint piackutatásokat és egyedi vállalatértékelési tevékenységet végez ügyfeleinek.

Szólád Község

Csatlakozás: 2018

Szólád Külső Somogy északnyugati sávjában, Balatonszárszótól délre, 46° 17’ földrajzi szélességen, Greenwichtől keletre 17° 51’ földrajzi hosszúságon fekszik. Ez a terület, mely a dunántúli dombság északkeleti része, szerkezetileg, felszínalaktanilag, éghajlati, növényzeti és talajviszonyait tekintve olyan nagy mértékben különbözik a tőle délre eső Belső-Somogy névvel elkülönített tájegységtől, hogy önálló tájképi vonásai miatt középtájnak minősíthető. A községet közigazgatásilag északnyugatról Balatonőszöd, nyugatról Teleki, délről Kötcse, keletről Kereki, északkeletről Kőröshegy, északról Balatonszárszó határolja. A Balaton déli partszegélyétől való távolsága 3,5 km. A község belterületének a balti alapszinthez viszonyított átlagos tengerszint feletti magassága 112,5-150 méter között ingadozik, a nezdei völgytől keletre eső külterületének legmagasabb pontja 283 méter. A vizsgált mikrorégió tágabb környezetét felszínalaktanilag éles határok választják el a határoló Balaton árkától, ami Balatonboglár és Siófok között lepusztult (denudációs) lépcsőkkel érintkezik a Balatonparttal. E nagyobb régió déli határát a Kapos völgye jelöli ki, melyet keletről a Tolnai hegyhát, ettől délre a Zselic dombvidéke határol. A természetes határt nyugat felől a fonyódi térségben található Nagyberek keleti széle képezi. Ennek a nagyobb önálló területi egységnek a nagy­sága 2884 km2.1

DALATON Solution Kft.

Csatlakozás: 2021

Rajkai László ev

Csatlakozás: 2021

KULTÚRA.HU

Csatlakozás: 2021

KOGART.HU

Csatlakozás: 2020

acb Galéria

Csatlakozás: 2022